YES lashes vélemények, gyakori kérdések, gyógyszertár, hol kapható, dm, árgép, rossmann, ára

YES Lashes akciós áron itt

YES lashesA gyenge szempillák nem csupán esztétikai probléma. A szempillák nagyon fontos védő funkciót látnak el, mivel itt ragadnak meg a szennyező anyagok és a veszélyes mikroorganizmusok. A gyenge szempillák viszont nem nyújtanak megfelelő védelmet, ezért elengedhetetlen azok megfelelő ápolása. Jó megoldás lehet a kondicionáló vagy szérum használata, amely erősíti a szempillákat, és megvédi azokat az időjárás viszontagságaitól, például erős széltől vagy fagytól. A kondicionálók azonban általában színtelenek, ezért nem helyettesíthetik a klasszikus szempillaspirált, és csak éjszaka használhatók.

A YES lashes szempillaspirál és kondicionáló is egyben. Ennek a terméknek a használatával lemondhat két különálló kozmetikai termék állandó alkalmazásáról, és csak egyet használhat, amely átfogóan működik. Kivételesen hatékony termék, amely sokkal többet ad a szempilláknak, mint pusztán szép megjelenést – a szempillaspirál táplálja, hidratálja és erősíti a szempillákat. Hol kapható ez az egyedülálló termék? A YES lashes természetes ápoló szempillaspirál megrendelhető egyszerűen és kényelmesen a gyártója hivatalos oldalán. Ugyanitt megismerheti a felhasználói véleményeket, ráadásul az aktuális promóciónak köszönhetően termék ára most rendkívül kedvező.

YES Lashes akciós áron itt

YES lashes ára, gyógyszertár, mennyibe kerül

YES lashes gyógyszertár, mennyibe kerül, áraA YES lashes szempillaspirál gazdag, tápláló formulával rendelkezik. Tápanyagai elősegítik a szempillák növekedését és erősítik a hajhagymákat. A szempillák teljes hosszukban tökéletesen tápláltak, speciális védőréteget kapnak, és ellenállóbbak a törékenységgel szemben. Rendszeres használat esetén a szempillák egészségesek, dúsabbak és hosszabbak lesznek, valamint gyönyörűen ívelt megjelenést kapnak további dekoratív kozmetikum használata nélkül. Fontos megjegyezni, hogy a termék nem kapható a gyógyszertárakban.

Az eredeti YES lashes szempillaspirált csakis a gyártója hivatalos weboldalán tudja megrendelni, ahol a lehető legkedvezőbb áron érhető el ez a rendkívüli termék. A szempillaspirál már önmagában többfunkciós készítmény, mivel nem csupán smink, hanem ápoló kozmetikum is egyben. Emellett a most épp aktuális akciónak köszönhetően a termék kedvezőbb áron kapható, mint valaha. Ragadja meg ezt a páratlan lehetőséget, rendeljen most, és varázsoljon el mindenkit gyönyörű és igéző tekintetével! Ne késlekedjen, a készlet véges! Most csupán néhány kattintás választja el álmai megjelenéétől, amivel mindenkit rabul ejt!

Előnyei:

 • Sűrű és telt szempillák. Néhány hét rendszeres használat után jelentős növekedés, valódi természetes volumen.
 • Egészséges és erős szempillák. A gazdag formulának köszönhetően a szempillák egészségesebbek és erősebbek.
 • Természetes megjelenés. A hatás az alkalmazás után nagyon természetes, gyönyörűvé varázsolja a szemet további dekoratív szempillaspirál használata nélkül.
 • Gyors és látható hatások.
 • Természetes összetétel. Nem okoz allergiát, bőrpírt és egyéb kellemetlen mellékhatást.
 • Megfizethető ár.

Hátrányai:

 • A YES lashes egyetlen hátrány talán az lehet, hogy csakis egy helyen kapható, a az eredeti terméket csakis a gyártója hivatalos weboldalán lehet megrendelni.

YES Lashes akciós áron itt

YES lashes hol kapható, rendelés, vásárlás, árgép, Rossmann, Benu

YES lashes rossmann, benu, rendelés, árgép, vásárlás, hol kaphatóÖn mennyi időt fordít szempillái megfelelő ápolására? A szempilla ápolását gyakran elfelejtik vagy nem tartják kellőképp fontosnak. A dekorkozmetikumok alkalmazására nagyobb hangsúlyt fektetnek, ami viszont gyakran károsíthatja a szempillák szerkezetét. A műszempillák viselése ráadásul kényelmetlen lehet, a különböző ragasztók és mágneses kellékek pedig irritációt és egyéb problémákat okozhatnak. A YES Lashes természetes szempillaspirállal semmiről sem kell lemondania!

Az egyedülálló többfunkciós termék ápoló, tápláló, hidratáló, kondicionáló, erősítő, dúsító hatású, továbbá magabiztosan ellátja a klasszikus dekoratív szempillaspirál minden feladatát. Mostantól nincs szükség több külön termék napi alkalmazására, takarítson meg időt és pénzt, és élvezze szempillái gyönyörű, dús és egészséges megjelenését! Figyelem! Az eredeti YES lashes nem kapható a gyógyszertárakban! Kizárólag a gyártója hivatalos oldalán lehetséges rendelés és a vásárlás. Ne keresse a szempillaspirált a Dm, a Rossman, a Benu gyógyszertár polcain, vagy más drogériában, mivel sem az eredeti termék, sem annak ára ott nem található. Vásároljon tudatosan, óvakodjon az utánzatoktól és a veszélyes hamisítványoktól.

YES lashes használata, szedése, adagolása, mellékhatásai

YES lashes mellékhatásai, használata, adagolása, adagolása, szedéseA szempillák általános egészségügyi állapota több tényezőtől is függ. Nagyon fontos a megfelelő ápolás és táplálás, bár sajnos gyakran erre csak kevesen figyelnek oda. A YES lashes természetes ápoló szempillaspirál valódi felfedezés mindazok számára, akik kívül-belül egészséges és ragyogó szempillákra vágynak.

A termék használata egyszerű és kényelmes, nem okoz sem kellemetlenséget, sem pedig allergiát. A felvitel könnyű, a termék egyenletesen eloszlik a szempillákon, nem csomósodik, nem hullik le, a szempillák dúsabbak, íveltek és hosszabbak lesznek. Ráadásul a termék jótékony hatása halmazati, vagyis rendszeres használat esetén a hatás hosszú távú és maradandó. Takarítson meg pénzt és időt, amit korábban a különböző szérumokra, kondícionálókra vagy kozmetikai eljárásokra pazarolt, mivel ez a termék megadja mindazt, sőt még többet is, mint a fent említett lehetőségek! A YES lashes ápoló szempillaspirál természetes összetételének köszönhetően nem okoz semmilyen káros mellékhatást vagy irritációt. Tökéletesen ellátja mind ápoló, mind dekoratív funkcióit. Használható naponta, rendszeresen. A termék használata nem ajánlott, ha allergiás annak bármely összetevőjére.

YES lashes összetétele, összetevői, összetevők

YES lashes összetétele, összetevők, összetevőiA YES lashes szempillaspirál számos olyan természetes összetevőből készül, amelyek jótékony hatása régóta elismert. A termék tökéletesen kiegyensúlyozott összetételének titka a sok éves alapos szakértői kutatómunka, amely rendkívüli áttörést hozott a szépségiparba. Szinte hihetetlennek tűnik, mégis lehetséges, hogy egyetlen szempillaspirál használatával saját természetes szempillái olyan megjelenést kapjanak, mintha műszempillákat viselne.

A YES lashes legfontosabb összetevői közé tartoznak az alábbiak:

 • Hínár és alga kivonatok. Hidratáló, tápláló és védő tulajdonságokkal rendelkeznek.
 • Karnaubaviasz és palmitinsav. Lágyító és erősítő feladatot látnak el.
 • Aloe vera és olivaolaj. Aktiválja a szőrtüszőket, serkenti az anyagcserét és felgyorsítja a szempillák növekedését.
 • Természetes keratin. Megerősíti, táplálja, telíti a szempillákat, bevonja az elvékonyodott szálakat, továbbá tartást és fényt ad. 
 • Mindezek és további hasznos és jótékony hatású kivonat komplexe az, aminek a segítségével ez az egyedülálló szempillaspirál képes a valóra váltani az igéző tekintet iránti vágyát. Ne habozzon, rendeljen most, és élvezze a bókokat!

YES lashes vélemények, fórum, vélemény, tapasztalatok, hatása

A YES lashes természetes szempillaspirál már sokakat meghódított hihetetlen hatásával, és éppen ezért is találni megannyi elégedett és boldog véleményt a fórumokon. Fontos megjegyezni, hogy ezek a vélemények mind olyan felhasználóktól származnak, akik igazoltan az eredeti terméket vásárolták meg, méghozzá egyenesen a gyártótól. A termék hatalmas sikere azt eredményezte, hogy sajnos bizony kezdtek elterjedni az eredeti készítmény utánzatai és hamisítványai. Ezért a gyártó korlátozta a forgalmazást. Ne feledje, csakis a gyártótól rendeljen! 

YES lashes tapasztalatok, vélemények, fórum, vélemény, hatásaLássunk néhány véleményt az eredeti termék felhasználiótól:     

 • „Ajándékba kaptam a YES lashes-t. Azt hittem, hogy a szempillaspirálom korábban nagyszerű hatást tett, de ez után a szempillaspirál után alig tudtam hinni a szememnek. Semmi sem fogható hozzá, most már csak ezt használom!” Anna, 34 éves.
 • „Már néhány hónapja használom a YES Lashes-t. A természetes szempilláim gyönyörűek, dúsak, fényesek, meghosszabbitottak, és még csak nem is kell szempilla göndörítőt használnom. A smink eltávolítása után nem gyengültek és nem fénytelenek, mint ahogy a többi korábban használt szempillaspirál után. Nagyon elégedett vagyok, határozottan megéri az árát, sőt még sokkal többet is!” Evelin, 47 éves.
 • „Mivel érzékeny bőrű és sok mindenre allergiás vagyok, csakis természetes kozmetikumokat tudok használni. A szempillaspirál nagyon meglepett, csak egyszer kell felkenni, hogy megértsd a különbséget. Nem vártam ekkora hatást, nagyon elégedett vagyok, még soha nem volt ilyen jó szempillaspirálom.” Angéla, 29 éves.

Gyakori kérdések

Gyakori kérdésekHol kapható YES lashes?

Az eredeti termék megvásárolható a gyártó hivatalos weboldalán.

Vannak negatív vélemények a YES lashes-ról? 

Nem, nincsenek. Az eredeti és a gyártótól vásárolt termék felhasználói mind elégedettek az kapott eredményekkel.

Milyen összetevőket tartalmaz a YES lashes?

A YES lashes 100%-ban természetes összetételű termék.

Szólj hozzá!