OKJ-s képzések indulnak a Szeghalmi Járási Hivatal szervezésében
2019. május 13. 13:41

 

Különböző munkaerőpiaci programok keretében OKJ-s szakképzettséget adó kurzusok indulnak a Szeghalmi Járási Hivatal szervezésében.

 

Az induló képzések során többféle kedvezményben is részesülhetnek a különböző munkaerő-piaci programokban (Út a munkaerőpiacra; Ifjúsági Garancia; Megyei szintű foglalkoztatási megállapodások, foglalkoztatási, gazdaságfejlesztési együttműködések; Helyi foglalkoztatási együttműködések) résztvevők. A felsoroltak keretében a tanulók számára díjmentes a képzés és maga a vizsga is, valamint az utazási költséget is megtérítik. Továbbá keresetpótló juttatást is kaphatnak a jelentkezők az oktatás időtartamára, amely a társadalombiztosítási jogviszony szempontjából biztosított időszaknak, illetve elismert szolgálati időnek is minősül.
A Szeghalmi Járási Hivatal várhatóan targoncavezető (Füzesgyarmaton és Szeghalmon), tisztítás-technológiai szakmunkás (Szeghalmon), alapkompetencia fejlesztés (Szeghalmon), valamint élelmiszer- és vegyiáru eladó (Szeghalmon) képzést is fog szervezni.
Bővebb információk a felsorolt, valamint egyéb induló kurzusokkal kapcsolatban (belépési követelmények, képzés időtartama, megszerezhető szakképesítés) személyesen a Szeghalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán, vagy telefonon a 66/371-363-as telefonszámon keresztül érhetők el.

 
Ügyintézés