A Vöröskeresztnek gyűjtöttek adományt a Szeghalmi Járási Hivatal dolgozói
2018. december 11. 17:00

A Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete között a közelmúltban kötött stratégiai együttműködési megállapodás eredményességét bizonyítja, hogy a járási hivatalokban is adománygyűjtés indult. Az összegyűjtött adomány nehezebb sorban élő embertársaink ünnepét teszi meghittebbé.

„Légy az, kiből árad a nyugalom./ Légy az, kire nem hat a hatalom./ Nyújtsd oda, hol kérik a kezedet./ S menj oda, hol fázik a szeretet.” - Gárdonyi Géza eme örökérvényű gondolatai jegyében hirdette meg az adománygyűjtést a Szeghalmi Járási Hivatal, s a szeretet ünnepe küszöbén meghallották a „hívó szót” a hivatal munkatársai.

Ennek eredményeképpen Détárné Molnár Andrea hivatalvezető a közelmúltban 121 kilogramm tartós élelmiszert: konzervet, lisztet, cukrot, étolajat, citromlevet, fűszereket, édességet, száraztésztát, illetve 46 kilogramm ruhaneműt és számtalan könyvet, többet között kifestőket, társas játékokat adott át a Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete képviselőjének.Ügyintézés