Mobilizált ügyfélszolgálaton érhetőek el a kormányablak szolgáltatásai a sarkadi áramszünet ideje alatt
2020. május 07. 08:00

Május 11-én (hétfőn), 12-én (kedden), 19-én (kedden), 21-én (csütörtökön), illetve június 2-án (kedden) 8.00-16.00 óra között szünetel az áramszolgáltatás a Sarkadi Járási Hivatal Szent István tér 7. alatti székhelyén, valamint a foglalkoztatási osztályon (Szent István tér 24/2). A jelzett időpontokban az áramszünet miatt vezetékes telefonon sem lesz elérhető a hivatal, viszont a polgármesteri hivatal mellett, a Stefánia utcai parkolóban mobilizált ügyfélszolgálaton érhetőek el a kormányablak szolgáltatásai.
Ezeken a napokon szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban a hatósági és gyámügyi, valamint a földhivatali osztályon. A jelzett időpontokban a foglalkoztatási osztályon is csak a már korábban behívott ügyfeleket fogadják a munkatársak.
A központi időpontfoglaló alkalmazásban viszont lehet időpontot foglalni a kormányablak osztályra, hiszen a polgármesteri hivatal mellett, a Stefánia utcai parkolóban az ügyfelek rendelkezésére áll a mobilizált ügyfélszolgálat – más néven a „kormányablak busz”.

Az áramszünettel érintett napok kivételével a szokásos ügyfélfogadási rend szerint és helyszínen állnak rendelkezésre a hivatal munkatársai.
Köszönjük megértésüket és türelmüket!Ügyintézés