Mi a gyógyulás és miért létfontosságú a beteg számára?

Nagyon egyszerű figyelmen kívül hagyni a rehabilitációt. Időbe telik, energia, valamint sokszor teszteli a lustaság jobb harcot. Sajnos, életmódunk, inaktív foglalkoztatás, de hasonlóképpen a rossz módszer befolyásolja a sport károsítja a szervezetet, amely nem rendelkezik hasznosítás, valamint a posztoperatív állapotban. Az ortopéd orvosunk, MuDR szerint. A rehab alatt „minden olyan technikát felismerünk, amely segít az egyén eredeti állapotának helyreállításában és regenerálásában számos technika és módszer felhasználásával. Létesítmény rehabilitáció egy egymással összefüggő, együttműködött, valamint a célzott folyamat, amely a szakemberek, diagnosztika, valamint a fejlett eljárások.”Ezért a Clinica Orthopedica a Gerincklinikával együttműködve speciális rehabilitációs ellátást fejlesztett ki, amely magában foglalja a különböző maradványokat: helyreállítás, helyreállítás, preoperatív és gerinc (gerinc).Mi a gyógyulás és miért létfontosságú a beteg számára?

A tartózkodás felvételi feltételei

Annak érdekében, hogy az illető részt vehessen tartózkodásainkon, meg kell felelnie bizonyos követelményeknek. Nagyrészt jóváhagyjuk:

  • személyek sérülés vagy eljárás után
  • hogy több mint 18 éves
  • ne küldjön fertőző betegségeket
  • ezek a mobil, valamint a független higiéniai igényeket.
  • a személy nem tapasztalhat függőséget, és nem kell más egészségügyi ellátást igényelnie, mint amit kínálunk.

Érkezés előtt ki kell töltenie egy bejelentett jóváhagyást, egy sor kérdést és egy ortopéd, egy neurológus, valamint egy helyreállítási egészségügyi szakember orvosi nyilvántartását.

Rehab maradjon a gerincen

Ha szenved izomszövet egyensúlyhiány, vagy kiegyensúlyozatlan túlterhelés statikus izmok (nyugalmi), valamint a testmozgás hiánya károsíthatja a vibráló is, a csigolya tartózkodás lehet az utolsó orvosság, hogy megóvja a kényelmetlenséget. „Az emberek általában nem veszik észre, hogy ha volt egy probléma a tevékenység vagy az energia, a szervezet kompenzálta azt-egyes komponenseit használták sokkal intenzívebben, vagy azonban sérült, ők csak nem működik megfelelően, és az egyensúly. Mindez megköveteli, hogy vissza kell adni annak érdekében, „” figyelmeztet Dr. Jakubik. A megoldás nem fájdalomcsillapító vagy egyszeri masszázsterápia. Ami azt illeti, ez szükséges, hogy vezesse az Ügyfelet, hogy a legjobb gyakorlat. A folyamatosan megszünteti a fájdalom a hátsó ügyfelek akut és tartós problémák és fokozza a szívósság a mozgásszervi rendszer, különösen sok köszönhetően keverék kezelés és a „vissza intézmény”, amely által kínált gyógytornász. „Az előnye, hogy ez a fajta rehabilitáció felett ambuláns nem csak, hogy nem kell gondoskodni, de hasonlóképpen ágy zsanér egyrészt, valamint az intenzitás a rehabilitáció, amely alkalmazható számos alkalommal egy nap, a különböző más. Ez elkerülhetetlenül befolyásolja a beteg gyorsan növekvő problémáját, valamint életének legjobb minőségének helyreállítását ” – tartalmazza a szakember.Rehab maradjon a gerincen

Rehabilitációs tartózkodás foglalása

Központjaink számos fajta maradványt kínálnak,amelyeket fokozatosan értesítünk. Annak a ténynek köszönhetően, hogy törődünk azzal, hogy a betegek jól érezzék magukat, korszerű létesítményeink és képzett csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást és kényelmet nyújtsuk. Mindazonáltal, van egy korlátozott számú ágy, ezért, ha úgy érzi, hogy szeretne egy ilyen keep, ne várja meg, hogy hívjon minket egy kérjen egy foglalás.

Mi a helyreállítás?

A rehabilitáció egy komplex eljárás, amely fokozza az állapot képzését,csökkenti a hiányosságot, és növeli a kliens visszailleszkedését közvetlenül a családtagokba. munkahely. (Ez nem egyszerűen fizikai kezelés.) A fizikai rehabilitáció, a balneológia és a klinikai gyógyulás, amelyhez tartozik, a Szlovák Köztársaság alapvető technikái közé tartozik. Saját elemzési módszerei, terápiás eszközei, emberek, valamint tudományos háttér. A felsorolt gyógymódok pontos indikációval rendelkeznek, következésképpen rehabilitációs orvos, gyógytornász vagy gyógytornász kezébe tartoznak.Az eljárás összetettségét az az igazság határozza meg, hogy egyszerre megérti az egyént, akinek fizikai és pszichológiai nehézségei vannak, különösen még súlyosabb helyzetekben, amelyek károsítják a munkaképességet és a fogyatékosságot is, munka, valamint társadalmi hatások vannak, sőt, bizonyos esetekben oktatási kezelésekkel kell foglalkozni. Mi lehet szétválasztani, hogy jobb:

  • orvosi helyreállítás,
  • oktatási rehabilitáció,
  • szociális rehabilitáció; valamint
  • munkával kapcsolatos rehabilitáció.

A belgyógyászat igényei szerint itt bemutatjuk az orvosi gyógyulás, az akadémiai gyógyulás, a társadalmi helyreállítás és a munkaerő-helyreállítás módjait. Arányainkban az orvostudományban a rehabilitáció a fiziológia, a balneológia, valamint az orvosi rehabilitáció alapvető területébe tartozik. Ehelyett a recovery, valamint a physical treatment (angolul – és németül beszélő országok) elnevezést külföldön hirdetik-történelmi tényeken alapul, amikor egy másik alapterülettel együtt csak fizikoterápiát hajtottak végre, valamint oktattak, valamint csak másodlagosan ezt a fizikai kezelést beépítették közvetlenül a rehabilitációba. Hazánkban a medspa ipar hosszú távú fennállásának eredményeként a név a balneológia összetevőjét is hangsúlyozza. Ebben a fejezetben mind a balneológia, mind a fizikai kezelés a rehabilitáció részeként értendő. Ebből a szempontból a fizikai rehabilitáció a rehabilitáció alapvető, terápiás eleme.

Amikor gyakorlatokat végez a testtartásban

a rehabilitációs alkalmazott értesíti az egyént a kívánt mozgás megvalósításának lehetőségéről. Az egyén azt képzeli, hogy a plegikus végtag mozgása megtörténik. Ezt a gyakorlatot a megkönnyítés és a jövőbeli energetikai mozgás előkészítésének tekintik.

Edzések a támogatás

A személy ilyen esetekben végez, amikor még nem tudja teljesen megérteni a kívánt tevékenységet. Ennek ellenére, ő képes arra, hogy a mozgás, például, a mentesség a gravitáció, valamint a következő szakasz segít neki, hogy befejezze a rehabilitációs alkalmazott. Segítség. A kezelés leggyakrabban rehabilitációs programok keretében történik. Angolul, talán az úgynevezett vágás az út a mozgás. A facilitation komponensek közé tartozik: könnyű nyújtás az izomszövet, optimális kiterjesztése az izom, kölcsönös innernation, pozitív és kedvezőtlen támogatási reakció, arányában és görbe nyak reflexek, kismedencei reflexek, régi mozgás minták, mászik, stb. Mindegyikük használja a progresszív felhalmozódását ingerek az alábbi -, valamint a poszt-szinaptikus membrán atipikus források és utak a következő parancsot akarati mozgás. Az önkéntes tevékenység, amely a corticospinalis utak károsodása, a túl sok feszültség és a koordináció megsértése miatt nehéz volt a pálya átlépése nélkül, a segítségnyújtási elemek bármelyikének alkalmazása után lehetséges. Energikus edzés. Amikor az ügyfél aktívan megragadta a tevékenységet, alkalmazhatja a rep. a bemutatott gyakorlatok és az egyes komponensek speciális készletekbe vannak rendezve, amelyeket általában konkrét szerzők jelölnek. a betegség fajtái, amelyekre szánták őket.Edzések a támogatás

Oktatási rehabilitáció

Célja, hogy megtanítsa a beteget vagy a fogyatékkal élőket a legmagasabb életminőségű fogyatékossággal vagy krónikus betegséggel élni. Ugyanakkor megpróbálja megtanítani az ismerős és ismeretlen környezetet, hogy éljen az érintett egyénnel. A legközelebbi rokonokat, munkatársakat és szomszédokat ismerős környezetnek tekintjük. Mindenkit, akivel az érintett személy a családon és a munkahelyen kívül kapcsolatba kerülhet, ismeretlen környezetnek tekintünk. Az oktatási rehabilitáció magában foglalja az oktatási megközelítéseket, amelyek célja a pszichológiai, pszichoszociális vagy testi fogyatékosság kompenzálása. Ez a probléma mindig kulcsfontosságú pillanat például a rehabilitációs folyamatban. a kardiovaszkuláris betegségekben a kockázati tényezők kizárására irányuló oktatás fontos, mint a relapszusok megelőzésének alapvető pillanata. A mozgásszervi rendellenességek (a központi és perifériás motoneuron károsodása) esetén a mozgásprogram végrehajtása után a legfontosabb a függetlenség, az önellátás önelégítő és önkiszolgáló elemekkel való oktatása. A vertebrogén betegségekben a legfontosabb a megfelelő testtartási aktivitás és mozgáskultúra oktatása. A csípőízület posztoperatív állapotában fontos, hogy a pácienssel gyakoroljuk a helyes testmozgást a működtetett DK hosszantartó részleges terhelésével. A pszichoszociális rehabilitáció célja az érintett személy társadalmi és pszichológiai reintegrációja.

Szólj hozzá!