Budapest Magyarország családoknak-5 nap

Budapest Magyarország családoknak-5 napNap. Többnapos családi programot készít a fiatalok és a felnőttek számára? Fedezze fel Budapest környezetét 50 km – en belül, ahol valódi érdekességek, Guinness Világrekordok és vonzó tájak várnak Önre. Az öt napos utazás kezdődik a Gödöllői-keleti, Budapest, valamint az utolsó cél a furcsa Marsi táj Gent. Királyi kalandok és lovaglási élmények. A Gödöllői, néhány háztömbnyire mögött a panelek, Magyarország legnagyobb barokk kastély várja önt, hogy megtalálja a folyosón.

A 18.században integrált műalkotás. a XIX században, meg fogja találni állandó kiállítások kiterjesztése számos évszázados háttér. Kövesd a Sissi-kultusz nyomdokait, és tudd meg, hogyan töltötte itt a híres Erzsébet királynő az idejét. Vessen egy pillantást az Európa-szerte megkülönböztetett barokk színház kulisszái mögé, majd nézzen be Horthy földalatti bunkerébe. A menhelyen a II. Világháborús időszaki bútorok mellett régi filmmagazinokat is megtekinthetünk, és figyelhetünk Karady Katalin leghíresebb számaira is. A gyerekeket minden bizonnyal elvarázsolja a történelmi sokszínűség, amellyel a kastély falai között találkozhat, de ne hagyja ki a csodálatos parkot – megérdemel egy kiadós sétát! Domonyvban, a vártól mindössze 10 km-re, a L 6 hektáros Lovaspark Lovaspark területén egy tipikus magyar városi környezet várja Önt. Számos programban a lovas hatékonyság, a falusi udvar, valamint az autentikus magyar receptek garantálják a fiatalok és az idősek kiváló szórakozását. Nyilvánvalóan vonzó környezet is, ahol a nap végén a pihenés jól illeszkedik.

2. Napok

Nemzet játékok, valamint figyelemre méltó királyi rezidencia. A következő nap, menj át a Dunán, és megáll a sz. Biztosan megdöbbent a nosztalgia a Heimer otthonban található Hetedh Enterprises Galéria kiállításán, amely több éves múltra tekint vissza. A kiállítás egy fantasztikus lehetőség arra, hogy tájékoztasd gyermekeidet a fiatalságodról, de közben vess egy pillantást a Moszkovszkai gyűjteményre. Az is előfordulhat, hogy rábukkannak egy étkező létre játszik készült kürt szarv. A kiállításon is látható rajzok, valamint a jól ismert fantáziadús képek grafikus Fejlesztő L ++ – ll. Ha már most igazán mesés hangulatban vagy, nézd meg a Bory kastélyt a kontinenstornán, sz. Az épületek létesítménye, amelyet carver és Jen Bory egyetemi tanár épített 40 nyári szünetre, már szerepel a Guinness Rekordok kiadványában. Érdemes elismerni, hogy a faragó elsősorban maga fejlesztette ki a kastélyt, a munkahelyeken csak kreatív képzelőereje vezette. Az épület ma galériaként fogadja a látogatókat, a festékek és szobrok kiállításával együtt érdemes nagyszerű megjelenést elérni, a gyerekek különösen a spirális lépcsők, a rejtett tanfolyamok, valamint a folyosók hozzák létre a tornyokat.

Miután megnézte a múzeumot, kap egy kis friss levegőt!

A vadonatúj s ons Látogatóközpont tantervekkel, videojátékokkal és támogatott kirándulásokkal várja Önt. A 218 hektáros természetkönyvben túraútvonalak, természetpályák, interaktív madáróra, valamint játszótér garantálják a nagyszerű élvezetet minden ember számára. Azt is, hogy egy piknik itt, annak a ténynek köszönhető, hogy minden előfeltétel biztosított: nagy levegő, valamint a pazar természet. Akkor sem marad éhes, ha nem csomagolja az ételt: a snack a büfében található a weboldalon. Az utazás végén szálljon be az autóba, vagy szálljon fel a vonatra, és irány a Velencei-t-tó, az ország harmadik legnagyobb tava. A tó, valamint környezete valódi sport mennyország; béreljen kerékpárt, és tegyen egy kerékpáros kirándulást a tó körül. A 33 kilométeres, erős kerékpárútnak köszönhetően az utazás minden bizonnyal csodálatos élmény lesz a gyerekek számára is. Ha egy sokkal nyugodtabb utazásra vágyik, felfedezheti a tavat, valamint a környező falvakat a felújított kikötőből, tengerjáró hajóval is.Miután megnézte a múzeumot, kap egy kis friss levegőt!

3. Napok

Dinamikus és változatos terhelés. Az utazás 3. napján élményprogramokkal várjuk Önöket a Budapesthez közeli R! Dzckeve és Szigethalm területén. Reméljük, hogy nagyszerű pihenés van, hiszen egy igazán aktív nap vár rád! A reggeli étkezés után az első megálló Szigethalom, ahol pontosan láthatja, hogyan éltek a magyarok 1000 évvel ezelőtt. Az Emese Parkban, az előző laktanya területén a szervezők és a park vezetői Szent István pillanatától alkudoztak. Természetesen, ezek a házak biztosan nem is rendkívül üres, így a parkban Emese egy csoportja számos ember mindennapi helyet időszak jelmezek és nem minden kis dolog megvalósítható, hogy Háttér újjáéledt. Itt többet megtudhat a magyar találmányi szokásokról, az állattartással kapcsolatos feladatokról, valamint a növénybővítésről, de a galériafaluban a srácok minden bizonnyal bemutatják a fegyveres harc technikáját is. Ezen felül, akkor lovagolni egy paripa, és próbálja íjászat! Ha valójában már mindent láttál, akkor menj Rakivba! A Városháza épületének tornyából a Tűztorony szempontjából látható a táj. 40 méteres magasságból, tiszta időjárási körülmények között kiváló látni a Budai hegyeket, de amely sasszemekkel rendelkezik, a Velencei-tó felett is láthatja a fővárosokat. Magyarországon az egyetlen gótikus Szerb Ortodox Templom R Caulconkevo-ban áll, megáll, valamint megnézi a házak közötti épületet, kőfallal körülvéve.

Ebéd után próbálja ki a Millers munkáját!

Felismerte, hogy a Dunán egykor nem csak normálisan működött, de a vízimalmok is? A Duna partján, az R! Dccevo-ban található vízijármű-Malom, amely egyedülálló a nemzetben, pontosan úgy működik, mint az időtlen vízimalmok, csökkentett kerékkel, azzal a különbséggel, hogy ez a szerkezet a vízen van. A hajó malmának helyét meg lehet változtatni attól függően, hogy hol volt jobb a vízkezelés. Mivel 2010-ben egyre több háztartás látogatta meg az uncommon ship mill-t, amely rendkívül szórakoztató Galéria. A fiatalok maguk is őrölhetik a búzát, megkísérelhetik a különbséget a konkrét búzadara és a liszt között, még a lisztet is megkaphatják, amit itt őröltek.Ebéd után próbálja ki a Millers munkáját!

4. Napok

Katonák, valamint várak. Szenvedélyes reggeli után itt az ideje, hogy az utazás negyedik napján menjen ki. Amikor azt állítják, bár, mi jut eszébe? Itt volt a függetlenségi csata első küzdelme 1848-49-ben, ahol a magyarok sikeresen kiléptek az ellenfélből. Ennek az eseménynek a emlékére 2010-ben katonai Emlékparkot hoztak létre, amely több évtizedes katonai történelem volt. Egy 1,6 hektáros területen megnézheti az I. világháborús rendőr laktanyát, elrejtheti a II. Világháborús árokban. a második világháborúban és az 1956-os átalakulás emlékművénél egy tényleges T – 55-ös konténer előtt. A Don közelében, a második földgömb háborúban esett emléktemplom 500 méterre található a parktól, valamint a kiállítás része, ne hagyja ki. Ha kiszáradt, vagy az élelmiszer-vágy a kávé, akkor üljön le, és felfrissül a saját a kávézóban vagy a teraszon. Ha jelenleg látta az összes helyszínt részben külső, részben belső expozícióval, irány Dinny kb, 10 km-re az M7-es autópályától. Ebben a kis faluban, a Velencei-t-tónál egy Guinness Globe dokumentum várja Önt. Van itt egy Varpark és egy szabadtéri múzeum-ez a munkája Alekszi Zoltánnak, aki gyermekkori vágyát kielégítette ezen a területen. A kiváló szabadtéri rendezvényen értékelheti a történelmi magyar várak makettjeit, amelyek közül csak a károk maradnak. Az esemény sajátossága, hogy 35 kastély áll az alapterületeket eredeti helyük szerint – az eredeti építmények mellett – kőzet, fa, tégla, cukornád és iszap vonzza. A kiállítás mellett, van egy néprajzi kiállítás is a (Z) időből Kb. A szabadtéri múzeum legkülönlegesebb látványossága az 11 fából készült templom. század végén a városban kézművesek, valamint számos állat is vár rád.

Szólj hozzá!