Törődjünk jól a jövő nemzedékével!
2016. augusztus 15. 08:12

Törődjünk jól a jövő nemzedékével!

Mezőkovácsházán a Kalocsa Róza Művelődési Központban, csecsemőgondozás témában előadást tart dr. Varga Sándor.

A gyermek születése pillanatától gondozást, ápolást igényel. Az utazás az anya méhéből a külvilágra nehéz feladat, világrajövetelétől élete folytonos alkalmazkodás az új és újabb körülményekhez.

Ebben az akklimatizációs folyamatban elsődleges és legfontosabb segítője az anyatermészeten és az egészségügyi dolgozókon kívül a szülője, gondviselője. Senki sem teremtődik tökéletes szülőnek. Jó szülővé, jó gondozóvá válni tanulás és türelmes munka árán lehet.

A kíváncsi, aggódó, tudni vagy újra tanulni vágyó szülőket, nagyszülőket és érdeklődőket várja dr. Varga Sándor előadására, a mezőkovácsházi székhelyű Egészség Fejlesztési Iroda 2016. augusztus 17. napján, délután 16.30 órai kezdettel, a művelődési házba. Az előadáson való részvétel ingyenes és regisztráció nélküli.

Dr. Varga Sándor az Orosházi Kórház Gyermekosztályának vezető főorvosa, Mezőhegyesen gyermekorvosi praxissal rendelkezik, és a speciális egészségügyi és szociális helyzetben lévő gyermekek helyzetét segítő Klementina Dél-Békés Alapítvány elnöke.

Több évtizedes gyermekorvosi, kórházi tapasztalatával és rutinjával ad kellőképp pontos és mély felvilágosítást a témára fogékony hallgatóságnak, elmondva a csecsemő gondozás alapjait és legfontosabb tudnivalóit.
Ügyintézés