Toborzás
2017. április 03. 09:00

Toborzás

Közel 300 fő részvételével tartott csoportos toborzást a Mezőkovácsházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya március 30.-án Mezőkovácsházán.

A Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság Rendészeti Igazgatósága kínált álláslehetőséget fegyveres biztonsági őr munkakörben. A tájékoztatóra Bányai Károlyné humánigazgatási ügyintéző érkezett Szegedről, aki elmondta, hogy a leendő alkalmazottak a Röszkei tranzitzónában fognak őrzési feladatokat ellátni, feladatuk az ott lévő migránsok őrzése lesz.

A felvételi eljárás belső képzéssel kezdődik, ahol a leendő őrök jogi, elméleti ismereteket, valamint intézkedéstaktikát fognak tanulni, de sikeres vizsgát kell tenniük a lőfegyverek használatából is. Az alkalmazás feltétele a középfokú iskolai végzettség, szigorú egészségügyi és pszichológiai alkalmasság, az erkölcsi bizonyítvány megléte. A képzés sikeres elvégzése után kötnek szerződést, és kezdődhet meg a foglalkoztatás Röszkén.

A toborzás nagy érdeklődés mellett zajlott le, a jelenlévők közül 33 fő adott le jelentkezési lapot. További jelentkezésre április 07.-ig van lehetőség, az érdeklődők a Mezőkovácsházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán személyesen vehetik át és tölthetik ki a jelentkezési lapokat.
Ügyintézés