Támogatott testmozgások Mezőkovácsházán
2017. március 07. 11:04

Támogatott testmozgások Mezőkovácsházán

A rendszeres testmozgás számos egészségügyi előnnyel jár. A fizikai aktivitás hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, segít a stressz kezelésében és legyőzésében, eltünteti a felesleges, plusz kilókat, és jó közérzetet biztosít. Ennek elérést segíti elő a mezőkovácsházi székhelyű, területi feladatokat ellátó Egészségfeljesztési Iroda heti rendszeres, ingyenes edzésekkel.

A heti többszöri alkalommal végzett, legalább egy órás mozgás kellő testi edzettséget biztosít, és segítségével – ha az megfelelő étkezési renddel is párosul – különösen jó a vércukor, vérzsír, vérnyomásérték normalizálására.

A rendszeres testmozgás és az egészség szoros összefüggése hosszú ideje ismert, és manapság a civilizált létformáink kényelmessége, amely az inaktív életmód terjedését okozza, fenyegeti testi-lelki egészségünket. Testünk edzésben tartása a megelőzésen túl, már rövidtávon is életminőségünk javulását eredményezi.

Ennek elérést segíti elő a mezőkovácsházi székhelyű, területi feladatokat ellátó Egészségfeljesztési Iroda heti rendszeres, ingyenes edzésekkel.
Minden kedden aerobik edzéssel várja az érdeklődőket a Művelődési Központba délután 6 órától, ahol a kisgyermekes szülők csemetéire animátor felügyel. Minden szerdán gyógytestnevelési óra kerül megtartásra az Általános Iskola tornatermében, ugyancsak délután 6 órától. Valamint a gyermekeknek is kínál mozgási lehetőséget minden szerdán ovitornával a Négy Évszak Óvoda 1. számú intézményében délután 5 órától.

A változás bármikor elkezdhető!


Ügyintézés