Kovácsházi Hárompróba
2016. november 29. 08:27

Több éves múltra tekint vissza a Kalocsa Róza Művelődési Központ szervezésében megrendezésére kerülő Kovácsházi Hárompróba sport eseménysorozat.

November 19. napján, szép, tiszta, őszi időben zárult az idei Kovácsházi Hárompróba utolsó fordulója. A cél elérésének szándékával a mezőkovácsházi művelődési központ elől indult a több mint 20 rajtoló. A lelkes, vállalkozó kedvű sportolók dr. Buvár István túravezetésével jártak be, egy kb. 14-15 km-es távot. A mezőkovácsházi székhelyű, területi illetékességű Egészségfejlesztési Iroda is támogatta a résztvevőket. Induláskor ízletes és egészséges finomságokkal teli úticsomagot kaptak. A sikeres távteljesítőket az induló és egyben végponton meleg tea, frissítő és apró sütemény várta.

A rendezvény eredményhirdetéssel és sorsolással zárult. Jankó Erzsébet, a művelődési központ vezetője kedves szavakkal dicsérte a megjelenteket, azokat a sportkedvelő személyeket, akik az egész évben zajló sorozatos felhívásokra kitartóan és hűségesen eljöttek.

Az összesítés alapján 2016-ban a hárompróbán 111-en vettek részt, akik közül 16-an tettek eleget legalább 5 vagy 6 alkalommal az előre meghirdetett eseményen, így közöttük került kisorsolásra a nyereménykerékpár. Ez a 16 ember az emléklapok mellett egy-egy hűtőtáskát (benne pólóval, törölközővel), a 4-szer résztvevők törölközőt, füzetet, ceruzát, illetve a legalább 3-szor megjelentek füzeteket, ceruzát kaptak ajándékba.

A nyereménykerékpár jogos gazdáját kereső sorsoláson a szerencse istenasszonya Sipos Zoltánné tanárnőnek kedvezett, aki nagy örömmel vette át a megérdemelt biciklit és az ajándéktáskát.

 

fotók: Kalocsa Róza Művelődési Központ


Ügyintézés