Házhoz megy a Kormányablak busz ezúttal Nagykamaráson és Kevermesen is
2018. október 24. 15:23

Október 25-én (csütörtökön) 9.00-12.00 óra között Nagykamaráson, a polgármesteri hivatal előtt (Nagykamarás, Kossuth utca 2.), míg ugyanezen a napon 13.00-15.00 óra között Kevermesen a polgármesteri hivatal előtt (Kevermes, Jókai utca 1.) áll az ügyfelek szolgálatára a kormányablak busz.

A mobil ügyfélszolgálaton elsősorban a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel, valamint az ügyfélkapu regisztrációjával kapcsolatos ügyeiket intézhetik az ügyfelek. Összességében 2500 féle ügykörben kezdeményezhetnek ügyintézést, illetve kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők a Kormányablak buszban, ezúttal Nagykamaráson és Kevermesen is.

A Közös érték az egészség program részeként, az említett helyszíneken és időpontokban, ún. Egészségsarkot alakítanak ki kollégáink, ahol ingyenes testsúly, testtömegindex (BMI), testzsírszázalék és derék/csípő hányados méréssel, a dohányosok által kilélegzett levegő szén-monoxid tartalmának mérésével, lélegzet-teszttel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadással, valamint lakossági tájékoztató anyagokkal várják az érdeklődőket.Ügyintézés