Erzsébet-programhoz segítségnyújtás
2017. január 25. 15:47

Erzsébet-programhoz segítségnyújtás

Az Erzsébet-program szociális üdültetési rendszere ismét kedvezményes lehetőséget kínált nyugdíjasoknak, fogyatékossággal élőknek.

Az újra meghirdetett program keretein belül lezárult pályázatok nyertesei az üdülési támogatást 2018. év végéig használhatják fel a programmal együttműködő szálláshelyeken, előzetes szállásfoglalást követően. Azon nyugdíjas és fogyatékkal élő pályázók számára, akik nyertek a pályázaton és befizették a pályázati hozzájárulást, már megnyílt a szállásfoglalás lehetősége az év első három hónapjára.

A kormányablakok az idei évben is részt vesznek a program sikeres lebonyolításában, így a kormányablak ügyintézők az ügyfélszolgálatokra érkező ügyfeleknek segítséget nyújtanak a szállásfoglalásban.

A foglalási időszakot érintő határidőkről minden nyertes pályázót értesítettek. A szállásfoglalásra szolgáló „Foglalok” menüpont kizárólag a szállásfoglalási időszak alatt lesz aktív, az arra jogosult pályázók előtt.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően lehetőség van az üdülési támogatás elnyerésére pályázatot benyújtó személyeknek saját költségen csatlakozó személy rögzítésére is.

Szállásfoglalás során az Erzsébet Program Integrált Keretrendszer felületén a pályázói profilban rögzíthetőek a foglalást érvényesítő adatai. Fontos tudni, hogy az üdülés helyszínét és időpontját egyaránt ki kell választani, amely a rendelkezésre álló szabad szálláshelyek kapacitásához van igazítva a foglalható turnus időpontokban, és hogy a szállásfoglalás véglegesítését követően annak módosítására nincs lehetőség.

Szállásfoglalási időszakok 2017-ben

Nyugdíjasoknak

-          január 13 – március 31. között: január, február, március

-          március 1 – április 30. között: április, május, szeptember, október, november, december

Fogyatékossággal élőknek

-          január 13 – március 31. között: január, február, március

-          március 1 – április 30. között: április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december

Pontos és részletes információ kapható az alábbi oldalon

http://www.erzsebetprogram.hu/

Valamint információ és segítség kérhető minden kormányablak integrált ügyfélszolgálati pontján is.
Ügyintézés