A kétszázötvenezredik ügyfelet köszöntötték a gyulai kormányablakban
2021. december 16. 16:06

A helyi, 41 esztendős Szelezsán Erika személyében csütörtökön délelőtt a negyedmilliomodik ügyfelet köszöntötték a Gyulai Járási Hivatal kormányablakában. Dr. Kovács József országgyűlési képviselő, Takács Árpád kormánymegbízott és dr. Gulyás Imre járási hivatalvezető köszöntötte a kétszázötvenezredik ügyfelet.
A közigazgatás átfogó reformja és a kormányablakok létrehozása az elmúlt tíz év kormányzati sikertörténete – hangsúlyozta köszöntőjében dr. Kovács József. A kormányablakok kialakításával egyszerűbbé, gyorsabbá, rugalmasabbá és hatékonyabbá vált az ügyintézés az állampolgárok számára, a kormányablakok a legközvetlenebb kapcsolatot jelentik a kormányzat és az állampolgárok között – tette hozzá az országgyűlési képviselő.
A gyulai kormányablak 2015. január 30-án, az ország első száz kormányablaka között a megyében másodikként nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt – idézte fel a kezdeteket dr. Gulyás Imre. Megnyitása óta az ügyfélforgalom folyamatosan emelkedett, az ötvenezredik ügyfelet 2016 szeptemberében, a százezrediket egy évvel később decemberben, a százötvenezrediket 2019 áprilisában, a kétszázezrediket pedig tavaly júliusban fogadta a kormányablak, s most a negyedmilliomodik ügyfelet köszönthetjük – ismertette a részleteket a Gyulai Járási Hivatal vezetője. Büszkék vagyunk arra, hogy a jelentősen megnövekedett ügyfélforgalom ellenére is a várakozási idő a korábbi 20 percről mintegy a felére csökkent – hangsúlyozta a hivatalvezető.
Apai nagymamája, a 90 esztendős özvegy Dobriczán Györgyné született Árgyelán Mária kétegyházi lakos gyulai tartózkodási hely létesítésével kapcsolatos ügyét intézte a kormányablakban a kétszázötvenezredikként köszöntött ügyfél. Szelezsán Erika elmondta: maximálisan elégedett a kormányablakban folyó munkával, hiszen az ott dolgozók rendkívül empatikus, rugalmas, segítőkész szakemberek, akiknek munkáját a magas fokú felkészültség és az ügyfélközpontúság jellemzi leginkább.Ügyintézés