A százötvenezredik ügyfelet köszöntötték a gyulai Kormányablakban
2019. április 18. 14:38

Emléklappal és virágcsokorral köszöntötték a százötvenezredik ügyfelet, a gyulai 26 éves Kővári Ritát csütörtökön délelőtt a Gyulai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán.

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő köszöntőjében kiemelte, hogy sikertörténet a kormányablakok kialakítása, hiszen ezáltal egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá vált az ügyintézés az állampolgárok számára. A gyulai Kormányablak 2015 februárjában kezdte meg működését és akkor csupán 300 ügykört lehetett elintézni, míg mára összességében 2500 féle ügykörben kezdeményezhetnek ügyintézést, illetve kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők a Kormányablakban – tette hozzá.
Kővári Ritát, a százötvenezredik ügyfelet dr. Kovács József országgyűlési képviselő és dr. Gulyás Imre a Gyulai Járási Hivatal vezetője köszöntötte.
A gyulai születésű, de jelenleg még Budapesten élő és gyógypedagógusként dolgozó Kővári Rita elmondta: autó átíratás, lakcímkártya és ügyfélkapu ügyintézés miatt érkezett a kormányablakba, és maximálisan elégedett a gyors, szakszerű és ügyfélbarát ügyintézéssel.
Ügyintézés