Diákok a gálán

A gálán leginkább a diákok vesznek részt-a kollégium termeiben és az utakon megjelenik a Gaudeamus himnusz, és ez egy alkalom egy megfelelő eseményre. Valahogy így. ezek az idősek búcsút pedagógusok, valamint osztálytársai alsó középiskolai, gyakran kapcsolódik a záró fél. A mai fiatalok felismerik, hogy ez az utolsó lehetőség számukra, hogy hosszú ideig a legjobb fényben mutassák be „intézményüket” és annak személyzetét – az iskola utáni búcsúfeladatokat és a junior tanfolyamokat is idő előtt fel kell készíteni, ésszerű – bár a hallgatói humor örvendetes fűszer. Az egyetemtől való búcsú az érettségi megszokott formáját ölti-lényegesebb és szigorúbb összejövetelekhez csatlakoznak. Hosszabb, valamint sokkal óvatosabb előkészítő munkát igényelnek. Fontosak a felsőoktatás befejezésével kapcsolatos hírek, amelyeket a legjobb, csúcsminőségű papíron kell közzétenni: rendelkezniük kell minden alapvető adattal, amely abból áll, hogy milyen főiskolát végzett a diplomás, és milyen szintet kap, nem hagyva figyelmen kívül azt a címet, ahová gratulálni lehet.Diákok a gálán

A közelmúltban sült legközelebbi családtagjai

Az újonnan létrehozott orvosi szakember vagy tervező legközelebbi rokonai természetesen közvetlenül gratulálnak. Az érettségi eseményről az egyetem személyzete tanácsot ad. Felfedezi a valóságot, hogy a főiskolai diploma olyan esemény, amelynek szórakoztatói és rendje van. Ebben még egy szokás is megmarad, hogy az oklevelet józan állapotban kell venni … A főiskolai diploma programjának minden részletét szem előtt kell tartani, majd az ünneplés gubancok és szégyenek nélkül megy végbe. Ma, nincs szükség arra, hogy tanácsot adjon bárkinek, hogy mind a fiatal hölgyek, mind a tudományos fokozattal rendelkező férfiak, jöjjön az ünnepségre megfelelően ünnepélyesen öltözve. A szekrénynek alapvetően egyszínűnek kell lennie-a hölgyek számára a hosszú ruhákat gondolják a legmegfelelőbbnek. A jóakarók minden bizonnyal a ballagási ünnepségre is megfelelően ünnepélyesen Felöltözve, valamint elrendezéssel érkeznek – a diplomák tulajdonosainak különféle egyéb ajándékokat kell átadni egy gálaebéden, mint egy háztartási ünnepség részét.

Gálaest az Orbáncfűben, vagy pontosan hogyan lehet januárban átvészelni a karácsonyt

Csütörtökön, 9.1.2014-ben karácsonyi gálaestet tartottak a Stara Lubovna Podsadek rekreációs központjában. A Program előkészítéséhez az OZ mankind in neighbors, az ETP Slovensko, a TSP terület szociális alkalmazottai és a Stara Lubovna plébánia együtt dolgoztak. A programban az iskola előtti oktatásban részt vevő gyermekek szerepeltek, Sonya Pavlovskaya felkészítette őket a hatékonyságra. A programban részt vettek a Podsadek Általános Iskola gyerekei is, akik Daniel Scigulinsky tanácsára gyakorolták a táncot, valamint a Podsadeki kiegészítő Magániskola fiataljai is.

Tánc osztály gála

A táncosztály tanévének hangsúlyozása az ünnepi Akadémia, ahol a divízió két tanfolyamának szinte minden tanulója ezt teszi. A művelődési házat általában felajánlják, ezért a 2012/13-as tanév végén volt. 130 éves tanulók 8-18 fokozatosan végzett a színpadon. Folklór, klasszikus, valamint modern táncokat táncoltak. Amikor a fiatalok már nem uralkodtak, az Eva Jaczov Dance Conservatory idősebb munkatársai részt vettek a segítségükben. A Jan Albrecht iskola hosszú távú részvételt folytat ebben az iskolában. Azonban a szülők és a nagyszülők is leginkább örültek gyermekeiknek vagy unokáiknak. Sokuknak természetesen elektronikus kamerája volt a programban. Időnként úgy tűnt, mintha a célpiac helyett csak televíziós kamerák, valamint kamerák lennének a teremben. Az alábbiakban egy rövid szakasz található a táncakadémia tanszékétől, a petralsk-tól, a mirror Grove-tól.Tánc osztály gála

Az snd gálaestje tisztelgés volt az 20 előtt. a novemberi események esküvői évfordulója

A húsz év szabadság címmel a Velúrváltás házassági évfordulójának szentelt gálaestet tartottak a Szlovák Nemzeti Színház vadonatúj struktúrájában ma este 3 magas rangú állami tisztviselő-Ivan ga VII. kerületi elnök, Pavel Paska Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának elnöke, valamint Robert Fico államfő részvételével. Ugyanakkor Paska átvette az egész ünnepi éjszakát. A program kezdetén szembeállította az SND szakasz igazgatótanácsait Európával, amelynek Szlovákia több éve teljes tagja, és a következőket foglalta össze: „a sikertörténet Éppen húsz évvel korábban kezdett kibontakozni. Ez idő alatt, elég volt azok közül, akik nem javítottak olyan jól, mint felkészültek, elég volt azok közül, akik megértették, valamint, legfőképpen, borzasztóan sokan voltak azok, akik azt állították, hogy igen, így vágyunk rá.” Pa ons azt állította: „kellemes esténk volt, nagyon boldog vagyok, hogy jó barátaim és kollégáim megerősítették ezt”, miközben a házigazda felajánlotta a padlót Jerzy Buzeknek, az Európai Parlament elnökének és P. O.-nak, Sobotkának, a Cseh Köztársaság amerikai Szenátusának elnökének.

17-től kezdve. 1989. November

„17-től kezdődően. 1989 novembere nemcsak fantasztikus és fontos nap volt a szlovákok, csehek, lengyelek és mások számára, hanem minden európai számára jel volt. Itt kezdődött az új szabadság, amely az egész Európát várta. Már nem egyszerűen a nemzetek fejlesztették ki a demokráciát abban az időben, együtt vagyunk Európában. De ez nem áll meg itt, ami azt illeti, meg kell nézni, hogy a jövőben, van egy csomó munka előttünk. Tizenhat évvel ezelőtt Csehszlovákia kettészakadt, ma azonban azt látom, hogy mindannyian pontosan ugyanabban a vízi járműben vagyunk, a szlovákok és a csehek ugyanúgy elfogadják egymást, ez nagyszerű hír, amiért gratulálok Önnek ” – állította Jerzy Buzek. „17. november volt Csehszlovákia számára 1989-ben rendkívül jelentős dátum volt. Visszatértünk a demokratikus világba, ahonnan 1948-ban erőszakkal elszakítottak minket.

Az az igazság, hogy Pasek kollégámmal megállapodtunk abban, hogy megkezdjük a posztkommunista nemzetek találkozóját a Prágai Szenátusban, és ma este folytatjuk, valóban azt jelzi, hogy kapcsolataink kivételesek, kivételesek, és úgy gondolom, hogy a jövőben bemutatjuk, hogy az egyes országoknak hogyan kell megfelelniük. Nem csak 17. november, ez az egész 1989-es év, a lengyelek ingyenes választásokkal kezdődtek, folytatódott a fal elvesztésével, majd Csehszlovákia, valamint sajnos nagyon véres lett Romániában. Ugyanakkor örülök, hogy egész Közép-és Kelet-Európa visszatért oda, ahová tartozik, a szabadságban ” – jelentette ki Sobotka. Meghívott látogatók élén a fejét az Európai Parlament Buzek dicsérte az előadók éjjel program, amely közvetített tartózkodnak a szlovák tv. Ebben Volt egy Capella törékeny dalokkal do Bato Blokka törékeny, tánccsoport forgatja Jara Bekra-t a Bársonyváltás produkciójával, a szlovák Népi művészet halmozott tánchatékonysággal a Tátra alól, az SND Operaszólistája, a Puccini operájából származó Aria Magdalena, a szlovák Táncszínház töredék mászik a Tűzmadár Táncszínház hamujából, valamint az IMT Smile we get love.

Szólj hozzá!