Magyarország elfogadta azt a jogszabályt, amely lehetővé teszi a szövetségi kormány számára, hogy egyedi információkat kérjen

Magyarország elfogadta azt a jogszabályt, amely lehetővé teszi a szövetségi kormány számára, hogy egyedi információkat kérjenA módosított törvényes szabvány szerint a szövetségi kormányhivatal a számlát követő 90 napig felhasználhatja a kapott adatokat. A szövetségi kormányhivatal által kiadott információk megtagadhatók abban az esetben, ha a rezidens megtiltotta azok nyújtását. A magyar parlament olyan jogszabályt fogadott el, amely lehetővé teszi a szövetségi kormány számára, hogy a jövőben személyes adatok vagy véleménynyilvánítási célok érdekében kikérje az érintett aláírók nevét és címét.

Az MTI tudósítása szerint a javaslatot a Fidesz Polgári Szakszervezetének tagja, az L. számú, a magyar kormányhoz tartozó L. számú, a magyar kormányhoz tartozó L. számú képviselő nyújtotta be. 241 szövetségi kormány képviselői úgy döntött, a tervezet módosítását a jogszabály a beiratkozási egyéni adatok és címek az emberek, 97 törvényhozók szavazott versus. A módosított jogi norma szerint a kormányzati munkahely a kézhezvételtől számított 90 napig képes lesz felhasználni a kapott információkat. A kormányzati munkahely által nyújtott információk kiadása megtagadható abban az esetben, ha a személy korlátozta a rendelkezésüket. Koszorus szerint a szövetségi kormányzati intézkedések alkalmazása során szükség lehet az emberek közvetlen értesítésére, vagy szükség lehet a véleményük megértésére. Az ellenzéki Magyar Szocialista Párt (MSZP) szerint a módosítás alkotmányellenes. Az ellenzéki szélsőjobboldali indítvány egy sokkal jobb Magyarországért-a Jobbik úgy véli, hogy ezzel a törvénnyel a Fidesz a korábbi kormányzati értékelést is legalizálni kívánja az állampolgárokkal.

Államfő: az ésszerű kapcsolatok szempontjából nagyon fontos Magyarország szárazföldi folytatása

Eduard Heger (Olano) államfő örül annak, hogy a magyar kormány ténylegesen hatályon kívül helyezte a szomszédos országok mezőgazdasági földterületeinek megvásárlásáról szóló határozatot. Ez nagyon fontos a jó és viszonzó kapcsolatok kiépítéséhez. A nyilatkozatban kijelentette a közös együttműködés folytatását. Heger kijelentette, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök tiszteletben tartja a kölcsönös kapcsolatokat. „Örülök, hogy megtette ezt a lépést. Ez nagyon fontos a közös és helyes partnerségek kialakításához, amelyek számunkra is fontosak. Ebben a szellemben is minden bizonnyal folytatjuk az együttműködést egymással” – jelentette ki a szlovák miniszterelnök. Heger szavaival hétfőn (11. 10.) az Orbánnal folytatott tárgyalások „nagyon őszintén” közölték fenntartásainkat a közelgő Magyar szabályozással kapcsolatban a környező országok földvásárlásával kapcsolatban. „Ma reggel, amikor megérkeztem a V4-es találkozóra, Orbán Viktor államfő bemutatta nekem, hogy a minapi megbeszélésünk alapján visszalép ettől a jogszabálytól” – mondta Heger. Az állásfoglalás visszavonását Ivan kor Adapnok, a szlovák diplomácia vezetője (Sas jelölt) jelentette be, amely szerint ez bizonyítja a közös vizsgálatok követelményét, valamint az intenzív párbeszédet mindarról, amit a két nemzet közös kapcsolataiban végez. Korczok nemrég találkozott Szijjártó Péter magyar külügyminiszterrel. Közös sajtótájékoztatóján felvetette a kassai építmények megvásárlásának és a magyar szövetségi kormány földművelésének problémáját. Akkor a külügyminiszter aggódott amiatt, hogy Szlovákia közös vizsgálat és egyeztetés után kérte fel Magyarországot, hogy hajtsa végre a Szlovákiával átfedésben lévő szövetségi kormányprogramjait.

A magyar kormány létrehozza a miniszterelnök Fegyveres Erőinek munkahelyét

A magyar szövetségi kormány kialakította a miniszterelnöki fegyveres erők hivatalát, amelynek feladatai minden bizonnyal a Védelmi Minisztérium és a fegyveres erők feladatainak kielégítéséhez kapcsolódnak. A webszerver csütörtökön állította. Telex.hu az állami Közlöny szerdai változatára való hivatkozással. Az új munkahely vezetője minden bizonnyal közvetlenül az államfőnek számol be. A munkahelyek ezen a munkahelyen is áll nyomon követése a műveletek a Honvédelmi Minisztérium, valamint a katonai, valamint ellenőrzi a végrehajtás stratégiák és programok fejlesztése a katonai és védelmi piacon. Az államfő katonai hivatala minden bizonnyal együtt fog működni a meglévő szervezeti rendszerekkel, például a miniszterelnök munkahelyével, valamint az államfő Programirodájával. Mert október eleje óta Magyarországon is működik a védelmi menedzsment munkahely, amely Rogán Antal, az államfő szekrénye alá esik. A Hivatal célja, hogy csak néhány dolgot említsünk, az ország biztonságának növelése, valamint a védelemhez és a védelemhez kapcsolódó irányítási feladatok ellátása.A magyar kormány létrehozza a miniszterelnök Fegyveres Erőinek munkahelyét

Magyarország katonai Miniszterelnöki Hivatalt hoz létre

A magyar szövetségi kormány valóban kialakította a miniszterelnök katonai munkahelyét, amelynek tevékenysége minden bizonnyal összefügg a Honvédelmi Minisztérium és a fegyveres erők feladatainak teljesítésével. Az új hivatal vezetője minden bizonnyal egyenesen a miniszterelnöknek számol be. Ennek a hivatalnak a munkája minden bizonnyal magában foglalja a Honvédelmi Minisztérium, valamint a hadsereg eljárásainak ellenőrzését, valamint a hadsereg és a védelmi ipar növekedését célzó módszerek és programok végrehajtásának ellenőrzését. Az államfő fegyveres erők munkahelye a meglévő szervezeti rendszerekkel együtt fog működni, mint például az államfői hivatal, valamint a Miniszterelnöki Program munkahelye. Magyarország felfedte Orbán új szövetségi kormányának keretét 11 Minisztériummal. A magyar közlöny megjelent egy jogszabály, a make-up az új szövetségi kormány, amely engedélyezte államfő Katalin Novák, valamint a parlament hangszóró László Köver. Erről a TASR budapesti munkatársa számolt be az információs szerver nyilvántartása alapján Mfor.hu amely szerint a szekrény tagjai, köztük 11 minisztériumok, minden bizonnyal esküt tesznek a parlamentben kedden a nap közepén. Orbán Viktor kormányfő 5. kormánya minden bizonnyal a mezőgazdaság, a belügy, az építőipar, valamint a haladás, a honvédelem, az igazságügy, a kultúra és a technológia, a külkereskedelem és a külügy, a Miniszterelnöki Hivatal, a kormányzati, pénzügyi hivatal, valamint a technológiai és ágazati Minisztérium osztályaiból áll majd. Háború és család Magyarországon.

Magyarország új államfője, Orbán Viktor megismételte szavait egy héttel ezelőtti parlamenti beszédében, miután újraválasztották miniszterelnökké a törvényhozásban, mondván, hogy a kockázatok, a kiszámíthatatlanság és a csaták évtizede jön. „A legfontosabb feladat az, hogy Magyarországot ne vonzzuk harcba, és megakadályozzuk, hogy olyan pénzügyi intézkedések szülessenek, amelyek minden bizonnyal tönkretennék a családtagokat Magyarországon” – tette hozzá. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) volt kormányzója, közgazdász, jobboldali politikai vezető, valamint főiskolai oktató, a P. O. D. A. szerint a magyar gazdaság megfigyelése még soha nem volt olyan sok helyre felosztva, mint a közelgő Orbán-kormányban. A közelmúltban megjelent kommentárban Mfor.hu az új szekrényről az MNB korábbi elnöke még inkább megjegyezte, hogy több csomópont is van a két részleg között. A kérdés, mondta, az, hogy egy új, széttagolt funkciókkal rendelkező szövetségi kormányzati keret minden bizonnyal felajánlja-e a kormány hatékonyságát. Ami viszont különösen fontos, hogy Varga Juditot az igazságügyi minisztérium élén, valamint Szijjártó P.-T A Külügyminisztérium élén tartani bizonyosan feszültséget fog okozni Magyarország és a Nyugat között.

A magyar parlament március elején ratifikálja Svédország és Finnország beiktatását

Magyarország az utolsó Finnország és Svédország csatlakozását a NATO-hoz. Az észak-atlanti szövetség (NATO) bővítésére vonatkozó kormányzati javaslatról szóló megállapodás a tavaszi ülésszak harmadik napján kerül a magyar parlament napirendjére, amely minden bizonnyal február végén kezdődik. A képviselők minden bizonnyal a jövő héten, március elején választhatják meg. A szerver kedden állította. hvg.hu az EU-tagállamok közül Magyarország az utolsó, amely jóváhagyta Finnország és Svédország NATO-csatlakozását. Ez lehetővé teszi a Parlament számára, hogy jóváhagyja ezeknek az Északi Nemzeteknek a NATO-hoz való csatlakozását több mint 6 hónapos visszatartással. A magyar kormány támogatja Svédország és Finnország csatlakozását az észak-atlanti partnerséghez-mondta Szijjártó Péter, a magyar diplomácia vezetője 31. miután tárgyalásokat folytatott Mevlut Cavusoglu török külföldi prédikátorral. „Ha Svédország azt akarja, hogy Törökország is támogassa, akkor másképp kell cselekednie” – tette hozzá Szijjártó a Korán Stockholmi elégetésével kapcsolatban a török konzuli hivatal előtt 21. Január.

Szólj hozzá!