XI. Orosházi Hagyományok-Ízek Versenye
2017. március 01. 15:30

XI. Orosházi Hagyományok-Ízek Versenye
Az Orosházi Járási Hivatal standja különdíjas lett az idén 11. alkalommal megrendezett Orosházi Hagyományok-Ízek Versenyén.
Nagy számban jelentek meg kiállítók, versenyzők és az esemény iránt érdeklődők 2017. február 25-én az orosházi piactéren felállított sátorban. Volt sajt, száraztészta, csíramálé, méz, mézeskalács, gyümölcsbor, gyerekeknek játszótér és még sok-sok minden. Idén 14 csapat nevezett a kolbászgyúrásra, akik közül az első helyezésért járó díjat a Pallér-Böllér csapat vihette haza Újkígyósra.
 
Az Orosházi Járási Hivatala standjánál balról jobbra Zalai Mihály a megyei közgyűlés elnöke, Dávid Zoltán Orosháza polgármestere, Jakab István a MAGOSZ elnöke és Lustyikné dr. Papp Anikó az Orosházi Járási Hivatal hivatalvezetője
 
Az Orosházi Járási Hivatal (nem teljes) csapata
 
 
A különdíjjal jutalmazott stand
Jakab István, a MAGOSZ elnöke megköszönte beszédében azoknak az embereknek a munkáját, akik ezeket a hagyományokat újraélesztették.
Dávid Zoltán, Orosháza város polgármestere elismeréssel nyilatkozott a helyi termelőkről, amely mellett köszönetet mondott a szervezőknek is, akik sikerre vitték e nagyszabású rendezvényt.
A nap folyamán volt látvány disznóvágás, rajzverseny és tombolasorsolás is.