Kiállítás a járási hivatalban
2018. március 02. 12:50

Kiállítás a járási hivatalban

Orosházára érkezett a Dr. Kiss-Rigó László megyéspüspök, Simonka György országgyűlési képviselő és Bánki András tankerületi igazgató fővédnökségével támogatott, dél-békési térségben hosszú évek óta közkedvelt Adventi Rajz- és Szépírópályázat díjazottjainak alkotásai.

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő pályázatra idén is több ezer pályamunka érkezett, amelynek célja: a fiatalok figyelmét a keresztényi értékekre irányítani. A pályamunkák közül a legszebbeket és a különdíjasokat a pedagógusokból és szakemberekből álló zsűri választotta ki. 


„Hivatalunk életében nem mindennapi esemény a mai, hiszen ma adunk teret első ízben, olyan kulturális programnak, mely a száraz, hétköznapi hatósági munka mellett talán dolgozóink mindennapjait és ügyfeleink várakozási idejét kicsit színesebbé, vidámabbá teszi.” – mondta Lustyikné dr. Papp Anikó, hivatalvezető a kiállítás megnyitóján. A rendezvényen Simonka György országgyűlési képviselő, Dr. Rákóczi Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, valamint Dávid Zoltán, Orosháza város polgármestere mondott köszöntőt.

A kiállítás az Orosházi Járási Hivatalban 2018.03.09. napjáig tekinthető meg.