Idén is hagyományok, ízek és persze jó hangulat
2016. március 03. 13:46

Idén is hagyományok, ízek és persze jó hangulat
Immár tizedik alkalommal rendezték meg Orosházán az Orosházi Hagyományok - Ízek Versenyét, amelyen az Orosházi Járási Hivatal is részt vett és megmérettetett.
A rendezvényen több ezer ember fordult meg 2016. február 27-én. Az előkészületek már napokkal, sőt hetekkel korábban megkezdődtek mind a versenyzők, mind pedig a szervezők részéről, hiszen nagy népszerűségnek örvend a városban az esemény.

Több mint 200 pálinka és több mint félszáz kolbász versengett a nap folyamán a megtisztelő első helyért. A helyszínen 15 kolbászgyúró csapat is indult, amelyből hivatalunk „Orosházi Járás” csapata a megtisztelő III. helyezést nyerte el.

Akiknek köszönhetően ezt a szép eredményt elértük, kolbászgyúró csapatunk tagjai: Dr. Horváth Éva Hatósági és Gyámügyi Osztályunk vezetője, Tamási Jenő informatikus és Szilágyi Tibor kormányablak ügyintéző és persze azok a lelkes, kreatív, szorgos kezű kollégák, akik a gyönyörű stand kialakításáról, a házi készítésű sütemények elkészítéséről, a kínálásról gondoskodtak.

Hatalmas sikere volt a sült malacnak, illetve a Három kívánság magyar népmesét bemutató paravánunknak, ahol kicsik és nagyok kedvükre fotózkodhattak.

Az Orosházi Járási Hivatal dolgozóiból álló, Orosházi Járás megnevezésű csapat
és a III. helyért járó elismerés