Elismerték kollégánk munkáját
2017. április 25. 14:26

Elismerték kollégánk munkáját
Orosházán idén is megünnepelték a város alapításának évfordulóját, amely alkalomból az evangélikus templomban neves orosházi személyek munkáját ismerték el.
Lassan három évszázada annak, hogy az elsők között érkezettek a telet még Békéscsabán töltötték, tavasszal pedig, Szent Gyöngy napján megszállták az Orosházi pusztát és hozzáfogtak az építkezéshez. Az egykori pusztaság, ahova érkeztek ma már ezer és ezer család otthona. Város, amely őrzi a régi korok emlékezetét, s noha a körtefa és a pusztaság helyén ma már templomok, iskolák, gyárak magasodnak és dús földek teremnek, nem feledjük a kezdeteket. Nem feledjük a bátor elhatározást, nem feledjük a hitünk szerinti cselekvést és nem feledjük az újrakezdés képességét sem. Nem feledjük, mert ez a mi örökségünk, melyet az előttünk járók ránk hagyományoztak, melyet úgy hiszem, mi is tovább adunk az utánunk következőknek – mondta el Dávid Zoltán Orosháza város polgármestere.
Képünkön Dávid Zoltán polgármester adja át az Orosháza Város Közszolgálatáért járó elismerést Szilágyi Tibor kormányablak ügyintéző számára. A városi ünnepségen kitüntetett 2013. január elsejétől, a járások kialakításával, az Orosházi Járási Hivatal alkalmazásába került és látott el ügysegédi feladatokat Gádoroson és Nagyszénáson egyaránt. A Kormányablak ügyintézői képzésre az elsők között jelentkezett, a vizsgát sikeresen letette, és az orosházi kormányablak megnyitását követően kormányablak ügyintézői munkakört töltött be és tölt be jelenleg is. Az integrált ügyfélszolgálati ügyek intézése során bizonyítani és hasznosítani tudja széleskörű ismereteit, szakmai felkészültségét, jártasságát a különböző ügytípusokban, ami igencsak változatos és sokrétű, türelmet igénylő és kihívásokkal teli feladat. Logikus gondolkodása, lelkiismeretessége hozzásegítette őt ahhoz, hogy a rábízott feladatokat gyorsan, alaposan és jogszerűen lássa el. Közvetlensége, kiegyensúlyozottsága, jó kedélye munkavégzése során is megmutatkozik. Az ügyfelekkel mindenkor megtalálja a közös hangot, ahogyan a munkatársaival és feletteseivel is. Problémamegoldó képességével, segítőkészségével, empatikus hozzáállásával hozzájárul az ügyfélbarát közigazgatás magas színvonalú működtetéséhez, a köz szolgálatához.
Kitüntetéséhez gratulálunk!