„Kis Mesterek” díjátadás
2017. november 22. 15:35

2017. november 20-án Dr. Gulyás Imre a Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatalának hivatalvezetője átadta a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya szervezésében 2017. november 8-9-én Békéscsabán megrendezett Pályaválasztási Vásár „Kis Mesterek” elnevezésű játékának 1. helyezéséért járó díjat, egy Pioneer bluetooth fejhallgatót.

A „Kis Mesterek” játékban a Pályaválasztási Vásáron minden résztvevő fiatal lemérhette tudását a számára vonzó szakma foglalkoztatóinál. A megismert szakmákkal kapcsolatos kérdésekre adott helyes válasz jutalmául sorsoláson vehetett részt.

A játék győztese idén Farkas Károly, a gyulai Dürer Albert Általános Iskola 8/a. osztályos tanulója lett, aki a játék során több szakmával is megismerkedhetett közelebbről. A Vásáron leginkább a kereskedelemmel kapcsolatos szakmák tetszettek neki. Karcsi szerény, nagyon jó tanuló, akinek a nyelvi órák a legkedveltebb tantárgyai. A nyereménynek nagyon örült, amivel egy karácsonyi kívánsága teljesült.

Dr. Gulyás Imre járási hivatalvezető elmondta, hogy a mai fiataloknak széles körű tudásra van szükségük céljaik eléréséhez, valamint hangsúlyozta a szakmatanulás fontosságát.

Gratulálunk a szerencsés győztesnek, a szakmaválasztásában nagyon sok sikert és örömöt kívánunk!
 
Ezúton is köszönetet mondunk a Pályaválasztási Vásáron részt vett foglalkoztatóknak, iskolák képviselőinek, szervezőknek, és a közreműködésben részt vevő valamennyi munkatársunknak.