XXII. Rózsahegyi Napok Gyomaendrődön
2018. május 16. 06:48

2018. május 11-13 között zajlott le a gyomaendrődi Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola szervezésében az iskola névadójának évről-évre emléket állító, immáron XXII. Rózsahegyi Napok rendezvénysorozat.
Az ünnepséget Farkas Zoltánné intézményvezető nyitotta meg, és az iskola volt diákja, dr. Smiri Sándor, a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese mondott köszöntő beszédet. A megnyitót az iskola tanulóinak ünnepi műsora zárta. A délelőtt rendhagyó órákkal folytatódott, ahol dr. Smiri Sándor mellett Giricz Lukács, a járási Földhivatali Osztály osztályvezetője, Blaskó János, Giricz László, Nemes Attila, Szél Ádám, Tímár Imre, Uhrin Gábor és Purecse István tartott különleges foglalkozásokat (önismereti gondolatébresztő, hajómodell bemutató, szimultán sakkparti, programozás, "mágikus" előadás, stb.) az érdeklődő diákok és a meghívottak számára.  Az első napon adták át a Rózsahegyi-díjat, illetve ismerték el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók és tantestületi dolgozók munkáját.

 A három napos rendezvény könyvbemutatót, kiállítást, majálist, gálaestet, és egy baráti beszélgetést is magában foglalt az iskola meghívott vendégeivel.