XIX. Rózsahegyi Napok
2015. május 20. 12:43

XIX. Rózsahegyi Napok
Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnöke, dr. Gyuricza Csaba nyitotta meg a XIX. Rózsahegyi Napok rendezvénysorozatát

A XIX. Rózsahegyi Napok rendezvénysorozatát Dr. Gyuricza Csaba, az MVH elnöke nyitotta meg. A megnyitó ünnepségen Farkas Zoltánné intézményvezető köszöntötte Gergely Ágnes Kossuth-díjas írónőt, Kunkovács László Kossuth-díjas fotóművész, néprajzkutatót, Giricz László mérnök és fotográfust, Dr. Kovács Lajos nyugalmazott rendőr ezredest, Tímár Imre sakkozót, a BVSC sakkszakosztályának volt vezetőjét, az Endrődiek Barátikörének megjelent tagjait, a települési intézmények képviselőit, szülőket, pedagógusokat és diákokat.

A rendezvényen részt vett Dankó Béla országgyűlési képviselő, dr. Pacsika György járási hivatalvezető és Toldi Balázs polgármester.

A háromnapos programon rendhagyó - ismeretterjesztő órákon vehetek részt az érdeklődők, majd díjak átadására és a tehetséges tanulók gálaműsorára került sor (részletek, a http://www.rozsahegyiiskola.hu/ oldalon olvashatók).


Fotó: http://indafoto.hu/rozsahegyi4/rozsahegyi_napok_2015_pentek_d