Szakmai előadások a vállalkozásokért
2017. június 15. 16:33

Szakmai előadások a vállalkozásokért
A tavalyi siker okán idén is szakmai eseményre invitálta a járásban működő vállalkozásokat a Gyomaendrődi Járási Hivatal.

A téma ismételten a fogyasztóvédelem és az élelmiszer-biztonság volt, kiegészülve a munkavédelemmel. A június 14-én megtartott rendezvényt dr. Pacsika György hivatalvezető nyitotta meg, majd dr. Csarnai Judit a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója köszöntötte a megjelenteket, kihangsúlyozva a kormányhivatal ügyfélbarát szerepét, valamint a szolgáltató közigazgatás prioritását az ügyek gyors és szakszerű elintézése érdekében.

Sebestyénné dr. Kruchió Ilona fogyasztóvédelmi szakügyintéző előadásában az árfeltüntetés és árfelszámítás legfontosabb kérdéseit ismertette a résztvevőkkel, és utalt a prevenció fontosságára, mellyel számos – vállalkozókat érintő – kellemetlenség elkerülhető. Ezt követően Teller Zsuzsa élelmiszerbiztonsági felügyelő beszélt többek között a nyári ételkiszállítás gyakorlatáról, ráirányítva a figyelmet a mindenképp betartandó biztonsági követelményekre. Végül Galla Tibor, a Békéscsabai Járási Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Osztályának vezetője prezentációjával jelentős segítséget nyújtott a munkavédelmi ellenőrzésekhez a hatékony felkészülésre.