Rendhagyó ügyfélfogadási rend átmeneti bevezetése
2018. július 31. 15:34

A nyári szabadságolási időszak miatt  a Gyomaendrődi Járási Hivatal az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály központi hatósági állatorvosi ügyfélfogadási rendjében átmenetileg rendhagyó ügyfélfogadási rendet vezet be.
Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Gyomaendrődi Járási Hivatal az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály központi hatósági állatorvosi ügyfélfogadási rendjében a nyári szabadságolási időszak miatt, augusztus 6–17 között átmenetileg rendhagyó ügyfélfogadási rendet vezet be.

Az ügyfélfogadás változatlanul a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalos helyiségében az 5500 Szabadság tér 1. alatt történik, de ebben az időszakban heti két napon, kedden és csütörtökön 10.00 – 12.00 óráig tart.
Az osztály különös illetékességi területéből adódóan ez az intézkedés a Szarvasi Járás területén élő ügyfeleket, valamint Gyomaendrőd, Csárdaszállás, és Hunya településeken élőket érinti. Dévaványa, Ecsegfalva települések és a Szegalmi Járás, vonatkozásában a hatósági állatorvosi ügyfélfogadási rendje ebben az időszakban változatlan marad.

Türelmüket és megértésüket illő tisztelettel kérjük, köszönjük.