Monitoring látogatás Gyomaendrődön
2018. április 20. 15:52

Első alkalommal került sor kihelyezett monitoring látogatásra a GINOP-5.1.1-15 elnevezésű, Út a munkaerőpiacra kiemelt munkaerő-piaci program megvalósítása kapcsán a menedzsment és a gyomaendrődi szakmai megvalósítók között.

A Gyomaendrődi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya fogadta a Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály GINOP-5.1.1 menedzsmentjét 2018. április 18-án egy szakmai egyeztetésre.

Tímárné Buza Ilona osztályvezető ismertette a térség munkaerőpiaci helyzetét, a helyi sajátosságokat, bemutatta az osztály működését. Hajduné Szaszkó Ilona projektmenedzser beszélt az aktuális elvárásokról, a megyei időarányos eredményekről. A kollégák áttekintették a módszertani kérdéseket, megfogalmazták a program működésével kapcsolatos nehézségeket, illetve javaslatokat fogalmaztak meg a további sikeres megvalósítás érdekében. Egyéni ügyfél dokumentációk, képzési és támogatási akták is áttekintésre kerültek a helyszíni ellenőr és a projektmenedzser által. A programban működő mentor kolléga is ismertette az általa eddig elvégzett feladatokat, ami szintén magas színvonalú munkavégzésről győzte meg a menedzsmentet.

A nap zárásaként megfogalmazott összefoglalóban elhangzott, hogy sok jó gyakorlatot „visznek el” az osztályról, nagyon elégedettek voltak a kollégák munkájával, az egyeztetés hasznos volt és a későbbiek folyamán is szükséges lesz az ilyen típusú közvetlen konzultáció.