Diákvezetők a járási hivatalban
2019. január 17. 16:00

A napokban a Gyomaendrődi Járási Hivatalba látogatott Deák Ramóna (Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakközépiskola) diák járási hivatalvezető és Deli Boglárka (Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium) diákpolgármester. A közelmúltban hivatalba lépett két diákvezetőt tavaly év végén a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatalban iktatták be tisztségükbe.
A diákvezetők egy bejárás keretében ismerték meg a járási hivatal szervezetét, működését, majd részt vettek a hivatal heti szinten megrendezett vezetői értekezletén is. Az értekezleten dr. Pacsika György járási hivatalvezető ismertette a hivatal legfontosabb jellemzőit, az osztályvezetők pedig bemutatták az osztályuk működését, munkáját.

A járási hivatal vezetői ezt követően egyeztették a diákvezetőkkel azon feladatokat (fogyasztói tudatosság növelése, személyi igazolvány készítésének fontossága, ügyfélkapu létesítésének népszerűsítése), amelyekben aktív szerepet vállalnak, együttműködnek idén is a fiatalokat érintő releváns információk közvetítésében.