Beiktatták a diák járási hivatalvezetőt és a diákpolgármestert
2020. február 05. 16:00

Gyomaendrődön a közelmúltban iktatták be hivatalába Deli Boglárka diák járási hivatalvezetőt és Csalah Kata diákpolgármestert. Toldi Balázs polgármester és dr. Pacsika György hivatalvezető a járási hivatal székhelyépületében megtartott rendezvényen adta át szimbolikusan a kulcsokat a megválasztott diákvezetőknek.

Idén Deli Boglárka vesz részt diák járási hivatalvezetőként a különböző szakmai és kulturális rendezvényeken. A Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium 11. osztályos diákja Deák Ramónától, a Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium tanulójától vette át a stafétát.
A Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályos tanulója Csalah Kata diákpolgármesterként lesz részese az idei városi rendezvényeknek. Tavaly Deli Boglárka volt a város diákpolgármestere.

Dr. Pacsika György járási hivatalvezető kifejtette: kortársai körében az elektronikus ügyintézés ismertetése, népszerűsítése lesz az egyik legfontosabb feladata a diák járási hivatalvezetőnek.
Toldi Balázs polgármester elmondta, hogy a diákpolgármesternek fontos szerepe lesz a pályaválasztási vásár mintájára szervezendő városi rendezvényen is.