A járási hivatal dolgozóinak adományát adták át a Vöröskeresztnek
2018. december 07. 12:00

A hajdani csodatevő myrai püspök Szent Miklós névnapján, azaz Mikulás napján a Gyomaendrődi Járási Hivatal képviseletében dr. Smiri Sándor hivatalvezető-helyettes mintegy 60 kilogramm tartós élelmiszert adott át Pljesovszki Ágnesnek, a Magyar Vöröskereszt Szarvasi Területi Szervezete vezetőjének. Az adományok nehezebb sorsú embertársaink ünnepét teszik szebbé.
A járási hivatal dolgozói által összegyűjtött adományok átadására a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete között a közelmúltban megkötött stratégiai együttműködési megállapodás keretében került sor. A száraztésztát, lisztet, cukrot és májkrémet is tartalmazó tartós élelmiszer adományt a Gyomaendrődi Járási Hivatal épületében adta át dr. Smiri Sándor hivatalvezető-helyettes a Magyar Vöröskereszt Szarvasi Területi Szervezete vezetőjének.
A küszöbön álló ünnepek és a hideg téli idő közeledtével a rászoruló családok számára különösen fontos segítséget nyújthatnak az ilyen, és ehhez hasonló adományok.