Emléklap a képzésben hiányzás nélkül résztvevőknek
2018. május 08. 11:05

A Gyomaendrődi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya új kezdeményezést indított a felnőtt képzésben részt vevő álláskeresők számára.

Az osztály vezetője Tímárné Buza Ilona és a GINOP 5.1.1. „Út a munkaerőpiacra” központi program projekt munkatársa Berndt Mónika május 4-én emléklapot adott át azon álláskeresők számára, akik hiányzás nélkül végezték el a támogatott tanfolyamukat.
Békéscsabai helyszínen valósult meg a 10 hónapos Szociális gondozó és ápoló, valamint a három hónapos Közbeszerzési referens elnevezésű képzés, amelyeken gyomaendrődi ügyfelek is részt vettek. A tanfolyamok hétfőtől péntekig, a hét minden napján zajlottak, napi 6 és 8 órában. A képzést sikeres vizsgával záró és hiányzás nélkül teljesítő ügyfelek emléklapot vehettek át, melyet meglepődve de nagy örömmel fogadtak.

Egyikük a tanfolyam befejezését követő rövid időn belül sikeresen elhelyezkedett a megszerzett végzettséggel. Bízunk benne, hogy ez jó példa valamennyi képzésen részt vevő álláskereső számára és egyre többen lesznek, akik hasonló szorgalommal, hiányzás nélkül teljesítik vállalt kötelezettségeiket a sikeres elhelyezkedés érdekében.