VIII. Évadnyitó Motoros Tréning
2018. április 12. 15:00

VIII. Évadnyitó Motoros Tréning

„VIII. Idénynyitó Motoros Tréning” – vezetéstechnikai és baleset megelőzési célú rendezvényt tartanak Békéscsabán

A Békés Megyei Kormányhivatal és a Közlekedéstudományi Egyesület Békés Megyei Területi Szervezete együttműködésében, valamint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság támogatásával tartják meg 2018. április 14-én a „VIII. Idénynyitó Motoros Tréning” vezetéstechnikai és baleset megelőzési célú rendezvényt.

Cél a motorosok idény előtti felkészítése, a vezetéstechnikai ismeretek bővítése és egy olyan rendezvénysorozat folytatása, mely évről évre lehetőséget nyújt az egyik legveszélyesebb közlekedési móddal élők részére a balesetmentes közlekedés elsajátításához.

A rendezvényen bárki részt vehet a saját járművével. Ennek célja, hogy a jelentkező jobban megismerje a saját használatra választott motorkerékpár vezetéstechnikai sajátosságait és ezáltal képes legyen biztonságosabban közlekedni járművével.

Szakmai segítséget nyújtanak a rendőrség állományában tevékenykedő, motoros trénig levezetésében már tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A program lehetőséget biztosít a motorkerékpárok fékezésének elméletével kapcsolatos ismeretek és tapasztalatok bővítésére, a KRESZ ismeretek felmérésére, valamint az alkohol és drog fogyasztásával kapcsolatos problémák megismerésére.


Tervezett programok:

  1. 8:00 Az érkező motorosok regisztrációja
  2. 9:00 Megnyitó
  3. 9:10 Babinszki Zoltán előadása „Motoros-túra szervezésének alapjai” című előadása
  4. 12:00 Streetfighter, a már felnőtt korosztályú Podani Milán bemutatója
  5. 10:00 – 16:00 Gyakorlás a pályán (tervezett össz. időtartam: 5 óra)

Helyszín:

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 107.

Továbbiak:

A műszaki vizsgálóállomáson, motorkerékpárok műszaki átvizsgálására és időszakos műszaki vizsgájára van lehetőség 8-12 óráig.

Lehetőség van motoros szimulátorral való gyakorlásra.

A program tervezett időtartama: 8:00 órától – 16:00 óráig